29 Ekim 2012 Pazartesi

Personal Taste ( Lee min Ho)

Yine başından sonuna kadar hayrnalıkla izlegım bi dizi  son bölümlerde bırazcık ağlamış olabilirim ama çok guzel bitmişti istedıgım gibii...


   
Adı: 개인의 취향 / Kaeinui Chwihyang (Kişisel Zevk / Tercih )                                    

Tür: Romance, comedy 
Bölüm Sayısı: 16
Yayınlandığı Kanal: MBC
Yayın Tarihleri: 31.03.2010 - 20.05.2010
Yayınlandığı Günler: Çarşamba & Perşembe 21:45



Dizinin özeti:Par Gae İn, San Go Je adı verilen babasının inşa ettiği bir evde yaşıyordur. Ev mimari açıdan örnek teşkil ediyor ama yıllarca kimse içeriye girmemiş. Sadece dışarıdan görünen kadarını biliyorlar. Gae İn son derece iyi niyetli ama bir o kadar sarsak ve pasaklı. Sadece işinde çok titiz. En yakın arkadaşı ona ihanet edip, erkek arkadaşını elinden alıyor. Son ana kadar da Ka İn’in bundan haberi olmuyor. Düğün günü damadın kendi sevgilisi olduğunu gördüğünde; Kim In Hee’den duyduğu tek sözcük ‘üzgünüm’ Ama diyor Gae In ‘Bu ancak birinin ayağına bastığında söyleyebileceğin bir şey’ Böylelikle dizinin kötü kadını ve adamı kim öğrenmiş oluyoruz.


Aynı durumda kendinizi düşünebilrmisiniz ? Çok fena..







Son Ye Jin / Park Gae In

Kore Mimarisinde önemli bir yere sahip olan Sanggojae adında, babasının tasarladığı bir evde yaşayan Park Gae İn, pasaklı, beceriksiz, bakımsız bir kızdır. Annesi 5 yaşındayken öldükten sonra babasının da kendisine uzak davranmasıyla yalnız ve üzüntülü bir çocukluk geçirmiştir.

Sevgilisin en yakın arkadaşıyla evlenmek üzere kendisini terk etmesi üzerine yıkılır. Aynı zamanda tasarladığı mobilyaları satamadığı, çevreye borçlandığı için de mali sıkboğaza girer ve maddi destek olsun diye evinin bir odasını kiralar..



Lee Min Ho / Jeon Jin Ho

Dam Sanat Galerisi Projesine hazırlanan Jeon Jin Ho, babasının ölümünden sonra kendini çalışmaya adayan, başarılı, hırslı bir mimardır. Han Chang Ryul'un babasının ellerinden aldığı evin acısıyla durmadan çalışır. Bu projeyi kazanması hem mali sıkıntıda olan şirketi için, hem kariyeri için çok önemlidir. Projenin tasarımında önemli rol oynayan Sanggojae'nin mimarisini görebilmek için Park Gae İn'in evine girmeye çalışır ve odasını kiralar. Ve aynı evde yaşayabilme fırsatı için de, yanlış anlama sonucu Gay zannedilmesine göz yumar..

Sevgilisi tarafından terk edildiği için çok üzgün olan Park Gae İn'i teselli eder, ona temizlik yapma, yemek yapma, baklımlı olma, kadın olma konusunda dersler verir. Eğlenceli vakit geçirip birbirlerine destek olduğu zamanlarda ikisi de birbirinden hoşlanır. Park Gae İn, O'nu Gay zannetmesine rağmen sevgisinden vazgeçemez.
Kim Ji Suk / Han Chang Ryul

Park Gae İn ile sevgili olduğu dönemlerde, hiç ilgilenmeyip değer vermediği, sürekli Gae in'i üzdüğü gibi ev arkadaşı Kim In Hee ile aldatır ve düğünlerine bir gün kala Park Gae İn'den ayrılır. Düğün esnasında, ev arkadaşıyla evlendiğini gören Park Gae'in tavrı karşısında sorun çıkar ve düğün bozulur. Daha sonra dizi boyunca Park Gae İn'in peşinden koşup, onu gerçekten sevdiğine inandırmaya çalışır.
Ayrıca Jeon Jin Ho ile rakip halindedirler. Han Channg Ryul'un babasının zamanında Jeon Jin Ho'nun babasının şirketine ve evine el koymasından ötürü aralarında yıllar süren bir rekabet vardır. Han Chang Ryul de, babası da Proje'yi kazanmak için türlü hileler yapıp Jeon Jin Ho'yu safdışı bırakmaya çalışırlar..




Song Sun Mi  / Song Seon Mi

Park Gae in'in en yakın arkadaşı. Dizi boyunca ona her zaman destek olur. Jeon Jin Ho ile arası bozulduğunda da arabulucuk yapıp barıştırır. Öyle komik bir kadındı ki, dizide beni en çok güldüren ikinci karakterdi. Sang Joon'u gay zannederek arkadaşlık ettiği, içip konuştukları sahneler çok eğlenceliydi.

Jung Sung Hwa / No Sang Joon

Çok güzel gay taklidi yapar .p

Jeon Hin Ho'nun iş ortağı ve en yakın arkadaşı. En baştan beri sevimli kurnazlıkları, cin fikirleriyle Jin Ho'u yönlendirdi ve Sanggojae'e girmesini sağladı. Gay rolu oynamalarına göz yuman da oydu. Dizi boyunca düşünmeden yaptıkları ile aslında işleri epey kötüye yönlendirdi. Ama öyle sevimli, öyle komikti ki, bence dizinin en şeker, en komik oyuncusuydu. Gay rolüne hele bayılıyordum, ekrana o geldiğinde otomatikman gülüyordum.




Wang Ji Hye / Kim In Hee

Park Gae İn ile yıllarca ev arkadaşlığı yapmış, en sonunda sevgilisini elinden alıp evlenme aşamasına kadar gelmiş, sonradan evlenmekten de vazgeçtiği halde, arsızca Park Gae İn'i suçlayan, hırslı, paragöz, sıkça sevgili değiştiren dizinin kötü kadını. Dizi boyunca Jeon Jin Ho'yu kapmak için yapmadığını bırakmaz. Park Gae İn'den nefret edip onu kıskandığı için tüm olayları onun aleyhine çevirmeye çalışır.

Müdür Choi
Şirket başkanının oğlu ve Dam Sanat Projesinin yürütücüsü. Gay olduğunu sandığı Jeon Jin Ho'ya teklif eden , böylece kendisinin de gay olduğu anlaşılan müdür, Han Chang Ryul'un babasının türlü oyunlarına karşı Jeon jin Ho'yu korumuştur. Jeon Jin Ho'nun gay olmadığını ve Park Gae İn'i sevdiğini itiraf etmesi üzerine çok üzülmesine rağmen Jeon Jin Ho'nın projeyi kazanması için elinden geleni yapar. En son safhada her şey karıştığında, arası bozulan sevgilileri destekleyen de yine bu müdürdür.




Park Gae İn'in profesör babası

Sanggojae'i eşi ve kızından ilham alarak tasarladıktan sonra, eşinin ölümü üzerine yıllarca kızıyla mesafeli yaşayıp İngiltere'ye yerleşmiş ünlü bir profesör mimar. Dam Sanat Galerisi Projesi için Seul'e döndüğünde ortalığı karışık bulur. Hem tasarımlarının çalınması, hem kızının kalbiyle oynanması adamı deliye çevirir ve Jeon Jin Ho'ya bir kez okkalı bir tokat patlatır, bir kez de tasarımları yüzüne fırlatır..
Tabi dizinin sonunda tüm bu olaylar tatlıya bağlanır, Kayınpeder ve Damat anlaşıp içki bile içerler.
Zaten bu dizide dikkat ettiğim bir diğer nokta da, alkole fazla fazla yer verilmesiydi. Kafası bozulan içiyor, eğlenen içiyor, içiyor da içiyorlar yani..

park geın annesiyle ilgili gerçekleri öğrenınce yıkılır. Çunku annesının ölümüne neden oldgunu hatırlamak onu kahreder.

Bu fotografta mağlum ihante ugradıgını öğrenıyor
Jinho Eve yerleşıyor

 Artık ev arkadaşı olan Jinho ile birlikte dertelşiyor
 Dertleşiyorlar

 Park geın bu paspal hallerınden dolayı sevdıgı adamı kaybettıgı için değişmek istıyor

 Değişim Şart !
 Ama Sevimliiiiiiiiii


 Size gununuzu Göstercekk

bu guzel Kız ise yakışıklımızın Eskii Aşkı 

Park Gein her nekadar gay sansada Jinhoya olan ilgisine karşı koyamaz aşık olmuştur



 Jinhonun sihirli elleri Park geıne değince değişim kaçınılmaz şu tarzını çok sevdim











Jinho Park geıne Jest yapar ve evlenme teklıfı eder Tabi şaşkın kızımız ucunda Yuzuk olan balonu elınden kaçırır .)










 Artık ikiside aşık olmuştur.

 Çok koşacaksın Park G. peşinden ama Boşaa












 Bu sahne çok komikti :)
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder